Cryo 7 koelingsapparaat van Zimmer

Ultramoderne Cryo 7 -technologie voor optimale huidkoeling tijdens behandelingen.

Ontdek de baanbrekende Cryo 7, een geavanceerd systeem dat optimale huidkoeling biedt tijdens laser- en esthetische behandelingen. Zimmer biedt met meer dan 25 jaar ervaring in de cryotherapie-industrie en ultramoderne technologieën met Cryo7, de ideale keuze om pijn te verminderen en thermische schade aan de huid te voorkomen.
Inhoudstafel
Indicaties
Pijndemping
Omschrijving

Zimmer met zijn meer dan 25 jaar ervaring, biedt Cryo 7 het perfecte systeem voor het koelen van de huid tijdens lasertoepassingen en injecties. Het koude lucht apparaat biedt langdurige pijnvermindering en voorkomt thermische schade aan de huid. In vergelijking met andere koelmethoden, zoals contactkoeling of koelsprays, kan Cryo 7 de huid voor, tijdens en na de behandeling koelen zonder de effectiviteit van de laser te beïnvloeden.

Zimmer MedizinSysteme: De expert in Cryotherapie, met trots “made in Germany” Het koelen van de huid met koude lucht is een veelgebruikte techniek in de dermatologische lasertherapie. Onze uitgebreide onderzoeken hebben de invloed van koude luchtkoeling op therapeutische resultaten bij de behandeling van telangiëctasie in het gezicht met pulsed dye laser aangetoond.

Cryo 7: Maximaal bedieningsgemak en gebruiksvriendelijk ontwerp Met energiebesparende eco stand-by werking, opslagruimte voor 100 favorieten, een hoge-resolutie 10-inch touch display en aanpasbare kleuren en voorinstellingen, biedt de Cryo 7 een eenvoudige en intuïtieve bediening. Met handige functies zoals softwareherinneringen voor het waterreservoir, gemakkelijk te vervangen luchtfilter en automatische onderhoudsherinneringen, is de Cryo 7 ontworpen voor moeiteloos gebruik.

Stijlvol en ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort bij koude lucht therapie

De Cryo 7 combineert vorm en functie met een ergonomische hoogte voor minder belasting van de rug, een zwenkbare veerarm voor eenvoudige bediening met één hand, stille werking en een ruimtebesparend ontwerp met een smalle voetafdruk. Het moderne en aantrekkelijke ontwerp maakt de Cryo 7 een opvallende aanwinst in elke praktijk.

Energie- en kostenbesparend, betrouwbaar en stille behandelingen met Cryo 7

Met de Cryo 7 geniet u van lage verbruikskosten en minimaliseert u energiekosten dankzij de nieuwe standby-modus. Het apparaat is betrouwbaar in gebruik, met functies zoals ontdooi- en waterbewaking voor een soepele werking. Bovendien zorgen technische innovaties ervoor dat de Cryo 7 nog stiller is, wat de behandeling aangenamer maakt voor zowel uw patiënten als personeel.

Specificaties
Medical device Class IIa
Power supply 220-240 V / 50-60 Hz
Max. power consumption during therapy 1200 VA
Treatment tube length 250 cm
Housing dimensions (LxWxH) 56 cm x 50 cm x 106 cm
Weight 60 kg (without accessories)
Therapy air flow 9 niveaus 
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!